Florentino Perez i Neymarov otac na večeri dogovorili sve

Čini se kako je na red ponovno došao Real Madrid, da zasjedne na vrh kao klub, koji je platio najveću transfer otkupninu za jednog igrača! Pogađajte, radi se o Neymaru Junioru!



Čini se kako je transfer na samom rubu pomola. Neymarov otac i predsjednik Real Madrida, Florentino Perez, zajedno su večerali i čini se kako je novi mega transfer dogovoren!

Nije prošlo ni 4 mjeseca otkako je iz Barcelone, Neymar, prešao u redove PSG-a, a već se sada povezuje s Real Madridom i prelaskom u redove najvećih rivala Barcelone!

Diario Gol izvještava kako se spomenuti dvojac sve dogovorio i kako će sljedeće ljeto Neymar postati igrač Real Madrida s novim rekordnim transfer otkupom između klubova.

Iako je PSG trenutno prvi na tabeli i čini se kako ove sezone suvereno korača prema tituli prvaka Francuske, u Ligi Prvaka i nema tolike šanse, a svoje pravo lice pokazat će baš sada u osmini finala gdje se susreću s Los Blancosima.

Jasno je da i Real Madrid ima veliki interes kupnje Neymara. Uz to što bi napravili ogroman prihod s ekonomske strane, isto tako bi ponovno zadali bolan udarac upravi katalonskog kluba, ali i svima koji su povezani s klubom jer bi im kupili igrača, koji je trebao biti njihov novi vođa, poslije Messija.

Prije nekoliko sedmica, Luis Suarez (igrač Barcelone), rekao je kako ne vjeruje da bi Neymar ikada mogao preći u redove Real Madrida.

Kaže kako gaji posebne osjećaje prema klubu i kako je njegova odanost Barceloni velika i jaka:

 "Znam kakav je Neymar i koliko cijeni Barcelonu i svoje suigrače. Ne mogu ga nikako vidjeti da igra za Real Madrid."

Sve ovo dodatno zakuhava samu priču, ali i utakmicu između Real Madrida i PSG-a, gdje bi se Neymar najbolje trebao predstaviti svojim novim potencijalnim poslodavcima!