Florentino Pérez: "2017. je bila najveća godina u našoj povijesti"

Florentino Perez, Zinedine Zidane, Laso, Ramos, Marcelo, Reyes i Llull, svatko od njih želio je da sudjeluje za Real Madrid i čestitaju Božić svima.



2017. je povijesna godina za sve koji se odnose na Real Madrid, nakon što je klub osvojio Ligu prvaka, La Ligu, Svjetsko klupsko prvenstvo, UEFA superkup i španjolski superkup, dok je košarkaška momčad osvojila Copa del Rey.

Nikad prije nije fudbalski klub nije toliko naslova osvojio u jednoj kalendarskoj godini. 

Sa ovim titulama, predsjednik Real Madrida, treneri i kapetani obje momčadi, okupili su se kako bi obitelji bijelih poželjeli sretan Božić i ponudili navijačima svoje najbolje želje za svečanost. 

Florentino Pérez: "Ovi naslovi rezultat su zajedništva svih nas"
"2017. je godina koju mi Madridisti nikad nećemo zaboraviti, bila je godina u kojoj je nogometna selekcija osvojila 12. titulu Lige prvaka i pored toga podigla još četiri naslova.

"Što se tiče svega toga, ova je godina najbolja u našoj 115-godišnjoj povijesti. 2017 je bila godina velike radosti za sve navijače Real Madrida." 

"Mi madridisti smo ponosni na naš tim i trenera, Zinedinea Zidanea. Oni su dio legende i naslijeđa Real Madrid. Naša košarkaška reprezentacija je također osvojila 27. titulu Copa del Rey i uživamo u nezaboravnom razdoblju, što nas je vodilo da podignemo 13 naslova u šest godina pod upravom Pabla Lasoa. Najvažnija stvar je da smo sve to postigli zajedno. Naši članovi i navijači ponovno su odigrali ključnu ulogu u svim našim pobjedama, imali smo podršku u svakoj utakmici i svakoj finalnoj utakmici. Osvojili smo ove naslove kao rezultat svih zajedništva i vrijednosti koje predstavljaju Real Madrid."

"Ja ću provesti ovaj Božić kao i svake druge godine, sa svojom cijelom obitelji, djecom, unucima, braćom i sestrama, nećaka i nećakinje i sve moje voljene osobe. Želimo vam veliku sreću i sve najbolje za novu godinu." 

Zidane:
"Stvarno sam sretan, osvojili smo pet naslova i zaokružili godinu dana na najbolji mogući način osvajajući Svjetsko klupsko prvenstvo. Ocjena je vrlo pozitivna za nas, a mi moramo nastaviti na ovaj način 2018. godinu. To je nešto što želimo učiniti."

"Provodimo Božić s obitelji, to je vrijeme kada možemo biti zajedno kod kuće. To su dani kada svi budemo zajedno."

Sergio Ramos: "Nadajmo se da se ova uspješna vožnja nastavlja već duže vrijeme"
"Ovo je bila fantastična i povijesna godina za svakoga, ne samo za klub, već i na osobnoj razini. stalni trud i predanost isporučili su ove nagrade. Morate biti svjesni koliko napora ulazi u ovo."

"Povijest kluba sama priča priču, nikada prije nismo imali takvu uspješnu godinu s toliko mnogo naslova, a to nam daje malo poticaja za naporima, postizanju uspjeha i dodavanjem više naslova našem trofejnom. Put za nas da nastavimo dalje i nadajmo se da se ova uspješna vožnja nastavlja već dugo i možemo nastaviti uživati ​​u ovom slatkom i posebnom razdoblju."

"Moja kuća je oduvijek bila bučno mjesto u ovo doba godine. Na poseban način obilježavamo Božić, a naročito nakon rođenja naše djece, s Božićem i tri kralja. Imate nekoliko dana da se malo odmaknete od uobičajene rutine i uživate s obiteljima. U mojoj obitelji u ovo doba godine postoji prava zajedništva i zaista se radujemo što ćemo se družiti i uživati." 

Marcelo: "Uživali smo se tijekom cijele godine"
"Imali smo pet naslova i to je bio jedan od naših ciljeva, osvojiti što više naslova kao što smo mogli. Dali smo sve od sebe i radili jako teško za osvajanje ovih pet naslova. Zato smatram takvu fantastičnu godinu."

"Ovo je doba godine koju slavimo s pravom srećom i puno glazbe dok uživamo u punini uz obitelj. To je prilika da posjetim obitelj u Brazilu i imamo veliko vrijeme."

Laso: "Ovo je bila jako dobra godina za madridiste kao cjelinu"
"Bila je to sjajna godina za madridiste u cjelini, i za nogometne i košarkaške ekipe. Vidjeli smo kako su se dvije velike momčadi uvijek natjecale u maksimumu, što je nešto s čime se možemo ponositi. Osvojili smo titulu, a kao trener košarkaškog tima jako sam zadovoljan radom tima."

"Imamo težak kraj godine, s puno ozljeda, ali jako sam ponosan što moji igrači i dalje prenose stvari našim fanovima i da su ponosni na to kako obavljamo. Činili smo neke stvarno dobre stvari i na osobnoj razini, jako sam sretan što nastavljam trenirati igrače koji predstavljaju ovaj klub. Nadam se da će biti identično ili bolje sljedeće godine."

Felipe Reyes:" Ocjena je vrlo pozitivna i moramo biti zadovoljni "
"2017 je bila jako dobra godina za madridiste. Nogometna selekcija osvojila je gotovo svaki naslov i u košarci smo osigurali ono što je bilo vrlo teško, Copa del Rey i naš četvrti po redu. Također smo stigli do Eurolige i finalnih liga, što u konačnici nismo uspjeli podići. Ocjena je vrlo pozitivna i moramo biti zadovoljni."

Llull: "Željni smo se vratiti jači nego ikad"
"Bila je to teška godina, što je s mojom ozljedom, ali uvijek naučite nove stvari i to je nešto što se s pravim uzbuđenjem želim vratiti snažnije nego ikad. Na kolektivnoj razini to je bila vrlo dobra godina, a prolazili smo do mnogih finala: Final Four, liga i Copa del Rey, koju smo uspjeli osvojiti. Ocjena je vrlo pozitivna i nastavit ćemo naporno raditi da bi se poboljšali."

Objavi komentar

0 Primjedbe