Eden Hazard želi biti u Madridu, jedina prepreka mu je Cristiano Ronaldo

Zvijezda londonskog Chelseaja, Eden Hazard ima dvije prednosti kod Real Madrida: Zidane se divi njegovoj igri i navijači na Bernabeuu bi ga dobro prihvatili! 



Međutim, njegov "problem" ima ime i prezime: Cristiano Ronaldo.

Pogotovo ako Belgijanac želi doći u Madrid s namjerom da postane najbolji na svijetu. Znamo da to nije moguće dok je Portugalac u ekipi. Oba igraju istu poziciju na terenu i imaju istu ambiciju.

Kada bi Hazard došao u Real Madrid, Zidane bi dobio velike glavobolje.

Eden želi čekati ponudu Real Madrida, koja, izgleda, nikada neće doći. Kraljevski klub neće dovoditi takvog igrača dokle god je Ronaldo tu.

On je jedan od glavnih igrača u Klubu i njega se puno toga pita, pa tako mu ne bi bilo dovesti ogromnu konkurenciju dok je on ovdje.

Los Blancosi znaju da najboljeg igrača na svijetu, koji im donosi velike rezultate, moraju držati kao kap vode na dlanu. A ako on želi ostati i ako se osjeća dobro tu, definitivno će ostati, bez ikakve dvojbe.

No, ako se ponovi situacija kao prošlog ljeta, gdje se pisalo da će Portugalac otići, Eden Hazard bi bio idealna zamjena. Ali sve su to samo špekulacije, Cristiano će ostati ovdje dokle god on to želi i samo on zna kraj ove priče...

Objavi komentar

0 Primjedbe