Eden Hazard odbio potpisati novi ugovor sa Chelseaom zbog Real Madrida

Eden Hazard u Chelseau trenutno igrao kao u svojim najboljim danima karijere kada je postao jedan od najtraženijih igrača u europi. 



Prema natpisima engleskih medija, njegov klub, Chelsea pokušava obnoviti ugovor s njim već mjesecima no on ih je nekoliko puta odbio.

The Times kaže kako je to zbog toga što očekuje transfer u Real Madrid u ljeto 2018. godine.

Chelsea Belgijancu nudi plaću od 17,6 milijuna eura po sezoni čime bi bio drugi najplaćeniji igrač engleske lige, odmah iza Pogbe.

Glasine kako Hazard želi u Real Madrid nisu novost. On je prije par tjedana izjavio da mu je Zidane idol te da bi htio zaigrati za njega jednoga dana. Francuz mu je uzvratio rekavši kako uživa gledajući ga kako igra.

Engleski tisak navodi da bi on mogao biti novi Realov Galacticos idućeg ljeta nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji. A ovo još više ima smisla kada uzmemo u obzir da će Bale vjerojatno otići u Manchester United te bi od novca zarađenog na njemu mogli dovesti Edena.

Kao što piše na početku teksta, Hazard igra u jako dobroj formi ove sezone, a to nije izmaklo očima Real Madrida. Ove sezone je u svim natjecanjima zabio osam pogodaka i upisao šest asistencija. Također, nedavno je za francuski Canal+ rekao: "Kada osjetim da je vrijeme za odlazak, otići ću..."

Objavi komentar

0 Primjedbe