Dani Carvajal: "Mi ćemo se boriti dok matematika ne kaže drugačije"

Dani Carvajal je prisustvovao događaju Call of Duty video igrice na božićnom jutru sa dvije poznate ličnosti: Soki i Black. 



U Madridu se još uvijek priča o porazu Real Madrida od Barcelone, u utakmici kojoj je Dani Carvajal dobio crveni karton zbog namjernog igranja rukom u pokušaju da Los Blancosi ne prime gol.

Trenutno Real zaostaje za Barcelonom ogromnih 14 bodova, a Dani ne želi prihvatiti izgubljenu titulu.

"Tim će dati sve od sebe, borimo se dok matematika ne kaže da je nemoguće", rekao je Carvajal na Bažičnom događaju za video igru ​​Call of Duty.

"Mi zaostajemo 14 poena, ali nikad ne dustajemo, idemo na pobjede, iako ćemo imati malo više pritiska, a nemamo vremena za pogrešku."

Desni branič se također odrazio na njegovu reakciju koja je dovela do crvenog kartona, i činilo se da žali zbog svoje odluke.

"To je sasvim jasan razlog za poraz", rekao je.

"Kazna i vodstvo od 0-2 u igri ovog kalibra bila je važna prekretnica."

Real Madrid zadržao je nadu da će se natjecati ne samo u ligi, već i u Copa del Rey i Ligi prvaka, a Carvajal vjeruje da će njegova momčad dati sve od sebe u sva tri natjecanja.

"Postoje tri naslova koje Real Madrid uvijek pokušava osvojiti", rekao je.

"Liga je teška, ali mi ćemo dati sve od sebe kako bi došli do naslova."

"Zatim tu su i Liga prvaka i Copa del Rey. Pred nama je šest fantastičnih mjeseci s puno izazova s ​​kojima ćemo se suočiti."

Objavi komentar

0 Primjedbe