Zinedine Zidane je održao press konferenciju uoči sutrašnje utakmice sa Malagom


"Oni su tima gdje ne zaslužuju da budu na tabeli i igraju prilično dobro", rekao je trener.

Zidane se pojavio u sobi za novinare u Real Madridu nakon posljednjeg treninga prije utakmice protiv Malage (subota, 16:15 sati). 

Trener je govorio o posjeti Andaluzije: "To je momčad koja ne zaslužuje biti tamo gdje su na tablici, igraju dobar nogomet i pobijedili su dvije od posljednje tri utakmice, znamo da će biti još jedna teška utakmica i morat ćemo jako dobro igrati."

"Obrambeno, momčad izgleda jako dobro, pokušat ćemo da ne primimo i da postignemo golove, najbolji način za pobjedu, sretan sam jer dobro radimo."

Valencia - Barcelona
"Neko od njih će izgubiti bodove, zainteresiran sam za našu utakmicu, dobiti tri boda, a zatim vidjeti što se događa u toj igri, nešto što će se dogoditi sigurno, nisam zamislio da ćemo biti 10 bodova iza. Ja odlučujem, mi smo na dobrom putu, imamo puno energije i mi smo pozitivni. Imamo nedostatak, ali ove će utakmice biti važne."

Ramos
"Sutra ću vidjeti, ako bude igrao, igrat će kad bude spreman, ne bojim se ničega. Ako ne može igrati, netko drugi će igrati i sigurni sam da će dobro odigrati ko god bio." 

Golovi Cristiana i Benzeme
"To je ono što svi trebamo, postoje vrlo pozitivni znakovi, a mogli biste reći da je APOEL bio lagan protivnik, ali to nije bilo tako. Igrali smo vrlo dobro i učinili to jednostavno i znam da se ne moram brinuti tijekom utakmice."

Bale
"Znamo što nam može dati, vrlo je snažan, moćan i tehnički dobar, naporno je radio i jako je dobro radio u utakmicama koje je igrao s ovim klubom, a puno je bio ozlijeđen, bio je puno vremena van, odigra tri utakmice i onda nedostaje, ali on je vrlo važan za nas, zna to, znaju to i svi ostali, ne znam kada će igrati, danas trenira s nama, on je u dobrom stanju fizički. Vidjet ćemo kad će igrati."

Baleovo stanje
"Ovaj put će mu biti potrebno manje da ga dovedem u formu, druga ozljeda nije bila dugačka, moramo vratiti Garetha natrag na 100%, ne mislim da mu treba puno vremena da ponovno pronađe njegovu fomu jer je već trenirao s nama i on mi dobro izgleda. Gareth, Keylor i Kovačić su spremni i mogu ili ne moraju biti u ekipi."

Carvajalov žuti karton u Ligi prvaka
"Iznenađen sam zbog buke koja se podigla oko ovoga. Dani nije tražio ništa, to je samo još jedna stvar i vidjet ćemo što se događa."

Odsutnosti
"Ovo je nogomet, žrtve su dio igre, ne tražim isprike, 10 bodova nije samo do ozljeda, malo je od svega, a ja sam odgovoran. Uvjereni smo da se možemo vratiti. Što se dogodilo, dogodilo se i ono što moramo učiniti je gledati naprijed."
 
Asensio
"Mi ćemo poslati medicinsko izvješće, to nije ništa ozbiljno, ali ima nešto. Bolje je izgubiti ga tri do četiri dana, a ne nastaviti i pogoršavati."
 
Míchel (trener Malage) i bivši igrač Real Madrida
"Mislim da je dobar trener. Učinio je dobre stvari kao igrač i kao trener. Ima momčad koja igra jako dobro ."