Više od 200 dana nisu igrali zajedno: Real Madrid je uspješniji kada BBC nije na terenu

Kraljevski klub uspješniji bez Ronalda, Balea i Benzeme zajedno kad igraju

Prošla je tačno 202 dana otkako su Gareth Bale, Karim Benzema i Cristiano Ronaldo posljednji put igrali zajedno.

Njihov posljednji zajednički nastup bio je 23. travnja/aprila u El Clasicu, u kojem je Barcelona zahvaljujući golu Lea Messija u posljednjem trenutku utakmice slavila sa 3:2.

Zanimljivo je kako je Zidane prije utakmice tvrdio da je Bale 100% spreman za tu utakmicu, a Velšanin je zbog ozljede travnjak napustio nakon svega tridesetak minuta igre.

Ronaldo i Bale su bili pošteđeni od reprezentativnih obaveza, Benzema je zbog skandala još uvijek daleko od reprezentacije te je sve upućivalo na to kako će BBC nakon više od šest mjeseci u gradskog derbiju protiv Ateltico Madrida zaigrati zajedno.

Međutim, planove bi mogla narušiti Baleova ozljeda aduktora lijeve noge, a tek će nakon dodatnih pretraga biti utvrđeno koliko će točno izbivati s terena.

Ovo je peta sezona otkako je ovaj trio zajedno u Madridu,a statistika govori kako je Real uspješniji kada oni ne igraju zajedno, nego kad se Bale, Benzema i Ronaldo zajedno nađu na terenu.

BBC je zajedno odigrao 94 utakmice, a Real je slavio u njih 65 (69.1%). Kraljevski klub je slavio u 118 utakmica (od 156 odigranih) kada ovaj trio nije igrao zajedno (75.6%).

Objavi komentar

0 Primjedbe