Real Madrid već dogovorio sve s Kepom?

Kako se prvi mjesec približava, tako i Real Madrid gleda kako najbolje pojačati svoju momčad. 

Mladi Španac je veom blizu prelaska u Real Madrid


Jasno je da je prvi na redu golman Bilbaa, Kepa Arrizabalaga, kojem ugovor ističe na kraju ove sezone.

Svojim odličnim nastupima Kepa je privukao pažnju mnogih klubova, pa tako i Real Madrida. S tim je poremetio sklapanje novog ugovora sa svojim klubom jer on privlači interes ostalih ekipa i tu se kreću puno veće sume novaca.

Perez je već odlučio, a svi znamo kako to izgleda kada predsjednik najboljeg kluba nešto odluči. Kepa bi mogao u Real doći već sada na zimu. Bilbao više nema strpljenja pregovarati s njim oko novog ugovora.

Real ni u ovom slučaju ne bi postupio moralno loše jer ne bi čekali ljeto, pa da Kepa dođe u klub besplatno nego bi već sada otkupili njegov ugovor i to točno po otkupnoj klauzuli koja iznosi 20 milijuna eura.

Los Blancosi ne žele čekati i znaju da s kupovinom Kepe dobivaju vratara na duže staze, koji je već sada odličan, ali iz ove točke može samo napredovati.

Mladi Kepa ima tek 23 godine i jasno je da ga čeka dugačka karijera, a možda postane i dio Lopteguijeve momčadi, koja putuje na Svjetsko Prvenstvo u Rusiju sljedeće ljeto.

Keylor Navas do sada je sjajno branio za Real Madrid i definitivno se radi o izvanrednom golmanu, ali s 30 godina na leđima, ne može ga se smatrati budućnošću kluba.

Možemo reći kako je loša stvar što Kepa neće braniti u susretu protiv Real Madrida, koji je na rasporedu sada u subotu jer je zadobio ozljedu. Svi su se radovali u stručnom stožeru za transfere Reala da vide Kepu u akciji, ali nažalost to nećemo gledati.

Do sada je Bilbao ponudio Kepi nekoliko ugovora s većim primanjima, ali čini se kako dogovor nije postignut. Ostali klubovi čekaju ljeto kako bi ga doveli i baš zato Real namjerava krenuti sada u akciju i osigurati potpis igrača prije 01.01.2018.

S tom svom žurbom oko kupnje igrača, jasno je kako Zidane očigledno želi Kepu u svojim redovima. Rekli bi čim prije, tim bolje.

Objavi komentar

0 Primjedbe