Real Madrid odvojio 200 miliona eura za dovođenje najboljih igrača

Spremni za dovođenje najboljih igrača

Španski velikan Real Madrid već se priprema za tržište transfera ljeta 2018. godine i spremni su platiti 200 miliona eura za dovođenje velikih zvijezda.

Osim što ozljede u momčadi Zinedinea Zidanea i dalje rastu, Los Blancosi ne planiraju uraditi nikakve transakcijske ponude tijekom siječnja/januara budući da su potpuno svjesni da će imati usluge brazilske mlade zvijezde Viniciusa Juniora.

Pokreti igrača i analiza tržišta rade se kao studija kako bi pronašli savršeno vrijeme i pozornicu kako bi potvrdili dogovor s ključnim nogometašem koji se pojavio uz Cristiana Ronalda.

I iz ove analize, klub je došao do jasnog zaključka: Nema potrebe platiti 150 miliona eura za igrača koji nije jedan od izabranih.

Ako oni moraju baš dovesti nekoga, oni će dovoditi najbolje igrače, osim što će nastaviti dovoditi  najbolje mlade igrače.

Prošlog je ljeta Real pokušao osigurati dogovor s Kylianom Mbappeom iako je nogometaš pristao na ugovor, njegova obitelj je odlučila da neće proći kroz taj potez zbog ekonomskih razloga.

Nakon neuspjeha potpisivanja Francuza, bivša zvijezda Barcelone, Neymar je sljedeća na popisu za nadolazeću sezonu ili čak za sezonu 2019/2020.

Pozornost na Neymara

Real Madrid ima novca za potpisivanje zvijezde i Neymar je definitivno netko koga žele vidjeti na  Santiago Bernabeu.

Klubu je jasno da će dovesti najbolje od najboljih i zadržati ulaganje isplativo.

Međutim, mogući Neymarov ugovor mogao bi završiti oko 450 miliona eura između njegova transfera i iznosa plaća, jer Paris Saint-Germain je platio 222 miliona na ljeto.

Brazilac je poricao bilo kakve probleme s PSG-im trenerom Unai Emeryjom i sa svojim suigračima, a Emery želi zadržati igrače na sadržaju francuskog kluba kako bi pokušao osvojiti Ligu prvaka.

U međuvremenu, napadač želi uspjeh u Parizu, ali već zna da PSG nije ono što traži.

Kepa bi se mogao pridružizi Real Madridu

Druga prilika je za Kepu Arrizabalagu da se pridruži Real Madridu i to nije nešto novo, jer je klub prethodno pokazao zanimanje za golmata.

Bio je još mlad, kada su mu španjolski divovi ponudili prijedlog, ali golman je odbio i odlučio nastaviti igrati za Athletic Bilbao.

Hoće li biti drugčije ovaj put za Real Madrid kada su u pitanju transferi?

Objavi komentar

0 Primjedbe