Problemi se sve više povečavaju u Real Madridu, njegov najveći saveznik u svlačionici i dalje pokušava da smiri strasti, ali očigledno da jaz postaje vidljiv. Da li je Zinedine Zidane sposoban da riješi probleme?
Pobuna protiv najboljeg igrača svijeta


Cristiano Ronaldo na jednoj strani, a većina drugih su protiv njega i kriju se, ne smiju se izjasniti.

To se odnosi na mlađe igrače, predvodi ih Isco. Posljednji sukob je izbio pošto je Portugalac zamjerio španskom reprezentativcu da mu odmah nije zahvalio na asistenciji, iako ni sam Cristiano to nikada ne radi.

Navodno, Isco, Lucas Vazquez, ali i ostali mlađi fudbaleri vjeruju da je Ronaldo insistirao proteklih godina da budu prodati, jer ne zadovoljaju kriterijume kluba, a oni također vjeruju da baš zbog Ronalda, Asensio ne dobija više minuta.
Vazquez i Isco prvi su se pobunili

Španski klan Zidaneu ne može da oprosti odlazak Morate, smatrajući da baš pod Ronaldovim uticajem proglašava Benzemu za nedodirljivog.

Španski mediji puni su priča o činjenici da Benzema i Ronaldo ne daju golove u prvenstvu, da je to razlog što je Real daleko od odbrane titule, ali i da Zidane ne mijenja ništa što iritira veći dio tima.

U ovom trenutku, ključna je riječ Sergio Ramosa. On se ne slaže sa Ronaldom da su povrede glavni razlog za loše rezultate.
I kapiten Real Madrida je imao šta da kaže

"Pobjeđivali smo i prošlih sezona bez povrjeđenih igrača, pa i bez Ronalda. Oni koji igraju su najbolji i ne možemo da tražimo razloge, povrede su sastavni dio", kaže Španac.

"Nije bitno ko daje golove, Benzema i Ronaldo će proraditi. Cristianu je to bitno i zbog individualnih nagrada, meni je svejedno, ne razlikujem svoje golove od golova drugih", jasan je lider svlačionice.

Mnogi vjeruju da Zidane nije sposoban da smiri strasti, tim prije što i dalje vjeruje Benzemi, ali i nema izbora, on je dopustio da ode Morata, ali i propustio da dovede Mbappea.

Analize pokazuju da će na kraju sezone platiti ceh, ali što se Ronalda tiče, ako ne bude davao golove, jaz će biti veći, ako ponovi stvari od prošlog proljeća, tu se već zna ko je gazda.

U svakom slučaju, ne postoji šansa da ode iz kluba, niti on to želi do 2021. godine, kada se vjeruje će ga zamjeniti Neymar.