13. kolo La Lige: Real Madrid - Malaga


Danas se La Liga vraća na Santiago Bernabeu.

Dvadeset dana nakon posljednje utakmice, koja je završila pobjedom nad Las Palmasom 3-0, Real Madrid se vratio na domaćt teren.

Santiago Bernabéu će uskoro biti u središtu pozornosti u narednim tjednima i igrati na pet domaćih  utakmica prije Svjetskog klupskog prvenstva.

Prvi od tih susreta je 13. kolo La Lige protiv Malage (subota, 16:15 sati).

Bijeli će biti u potrazi za nova tri boda kako bi smanjili prednost u odnosu na Barcelonu i Valenciju, koji igraju svoju utakmicu u nedjelju.

Utakmica u Ligi prvaka protiv APOEL-a je bila pokazatelj kako treba igrati u nastavku sezone.

Ekipa je osigurala njihov ulazak u osminu finala Ligeprvaka kada su odigrali odličnu utakmicu, igrali su napad na napadom i izgledali čvrsto u dobrani.

Govoreći o igri, Zinedine Zidane upozorava: "Znamo da će to biti još jedna teška utakmica i da ćemo morati dobro odigrati."

Real Madrid - Malaga: Spisak igrača koji su pozvani

Šef bijelih imenovao je ekipu od 19 igrača, a Keylor Navas i Mateo Kovačić ponovno su se vratili nakon što su se oporavili od njihovih ozljeda.

Cristiano Ronaldo i Karim Benzema, nakon što su postigli po dva gola u Nikoziji, željni će biti da pokažu šta znaju i protiv Malage, tima koji je ovaj dvojac postigao ukupno 23 gola u La Ligi.

NAJAVA:

13. kolo La Lige: Real Madrid - Malaga | Danas u 16:15 sati na Santiago Bernabeu