Nacho: "Ostvarili smo ono što smo trebali"

Nacho je sinoć nosio kapitensku traku


Real Madrid je osigurao put u osminu finala španjolskog Kupa, a Nacho je bio kapetan Los Blancosa u ovoj utakmici. Evo što je on imao za reći o utakmici:

 "Ovo nije bio naš najbolji nastup i oni su došli do vodstva. Svejedno, mi smo uspjeli ostvariti ono što smo željeli, a to je glavna stvar. Fuenlabrada igra u sklopu Segunde B, ali su jako dobra ekipa i igrali su izuzetno dobro, te im zbog toga moramo čestitati."

 "Ovo je bila prilika za igrače koji ne dobivaju toliko minuta, ali svi su spremni za igru, bez obzira o kojoj se utakmici radilo. Ova utakmice nam omogućuju da ostanemo u formi i da zadržimo pouzdanje."

Gareth Bale 
"Zaista smo sretni zbog njeg i on je odradio odličan nastup. Kovačić se isto tako vratio nakon dužeg perioda, ali i Keylor. To što su igrali novi igrači u ovoj utakmici, bila je odlična stvar."

Marcos Llorente: "Sretni smo što smo prošli u sljedeću fazu."
 "Ispunili smo naš cilj, a to je bio prolazak u sljedeću fazu. Oni su došli ovdje, dali su sve od sebe i otežali su nam stvari, no mi smo bili strpljivi i na kraju smo dobili svoje prilike. Igrali smo protiv ekipa, koja stani iza lopte i naporno radi, ovo je za njih bila jako velika utakmica. Zabili su prvi gol i to nas je malo iznenadilo jer to nismo očekivali, ali na kraju smo ostvarili rezultat, koji nas je odveo dalje."

Starter 
"Uvijek je zadovoljstvo igrati na Bernabeuu za Real Madrid, to je nešto jako posebno. Posebice za nas koji ne igramo toliko, ovo je bilo jako dobro, ali i zbog osjećaja koje ne možete proživjeti na treningu. Nadam se da ću dobiti još minuta."

Savjet igračima iz akademije 
"Nemojte biti nervozni, uživajte i raditi ono što radite za Castillu. Tokom tog igranja dobit ćete pouzdanje i prije nego mislite počet ćete igrati ovdje, kao što ste igrali i za Castillu."

Objavi komentar

0 Primjedbe