Leo Messi zna ko će biti nasljednik Cristiana Ronalda

Izgleda da su neke stvari veoma jasne i da je samo pitanje vremena kada će se tako nešto dogoditi. Real Madrid treba nasljednika Cristiana Ronalda.
Messi zna ko će biti nasljeddnik Cristiana


Neymarov transfer iz Barcelone u PSG bio je prema španskim medijima jedna od taktika, niko ne vjeruje da će se predugo zadržati u PSG-u.

"Diario gol" smatra da i u Barceloni vjeruju da će za par godina vidjeti Neymara u dresu najvećeg rivala, a da Leo Messi i zna da je Neymar projektovan kao zamjena za Ronalda.

Predsjednik Real Madrida, Florentino Perez to želi, on je o tome razgovarao sa Neymarovim ocem u trenutku kada je junior otišao u PSG.
Neymar bi mogao zaigrati za Real Madrid

Novinar Eduardo Inda je u septembru otkrio da postoji dogovor, da je Neymar senior u dobrim odnosima sa Perezom i da samo to što je Barcelona svojevremeno pristala na sve ucjene još dok je Brazilac bio u Santosu, presudilo da na kraju ispoštuje predugovor i dođe u Barcelonu.

Nije tajna da mu se ne sviđa u Parizu, da bez obzira što je okružen Brazilcima smatra da je liga slaba i neatraktivna, a navodno ima i klauzulu koja bi mu omogućila da za par godina vrati novac uložen od strane PSG i izabere novi klub.

Da li je to za dvije ili tri sezone, ili 2021. godine kada Ronaldu ističe ugovor manje je bitno, u Španiji su sigurni da je Neymarov naredni klub Real Madrid.

Objavi komentar

0 Primjedbe