Florentino Perez otkrio tajnu o Leo Messiju

Florentino Perez otkriva tajnu


Predsjednik kraljevskog kluba, Florentino Perez, smatra da ništa nije izgubljeno, on zna jednu stvar o Messiju, koja Real Madrid ostavlja u trci za titulu u Španiji.

Naime, poznato je da je Ernesto Valverde poslije dužeg vremena iz prve postave izostavio Lea Messija za duel u Ligi prvaka protiv Juventusa.

Perez smatra da bi to mogla da postane sve češća slika u redovima Barcelone, jer vjeruje da će Messi svu svoju pažnju usmjeriti ka pripremama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Argentina se u zadnji čas kvalifikovala, a jasno je da će Messi tako dobiti posljednju šansu da se u najboljim godinama domogne toliko željenog svjetskog trona sa reprezentacijom.

Perez zato smatra da Messi neće rizikovati povrede i da će svaki mogući trenutak koristiti da odmara, kako bi što spremniji dočekao prvenstvo koje počinje narednog ljeta.

Prvi čovjek Reala je navodno tu vijest prenio i svojim fudbalerima, kako bi im podigao samopouzdanje i dodatno motivisao da nastave da se bore za titulu u Španiji.

Real bi već ovog vikenda mogao da se približi Barceloni, na Santiago Bernabeu gostuje Malaga, dok se u derbiju kola na Mestalli sastaju prva dva tima sa tabele, Valencia i Barcelona.

Objavi komentar

0 Primjedbe