13 pogrešnih dodavanja protiv Fuenlabrade

Jasno je da svaki nastup ne može biti odličan, a ponkad i dobar, no kako u svemu ostalom tako i u ovom negdje se mora podvući granica. 

Pojačanja Real Madrida još uvijek nisu zadovoljila


Kada protiv ekipe koja igra u trećoj ligi 13 puta pogrešno dodaš loptu, onda se svakako trebaš zapitati što se događa s tobom i šta točno radiš u Real Madridu.

Da, ako ste pogađali i rekli kako je u pitanju Theo Hernandez, onda ste pogodili.

Od ljeta kako je stigao u Real Madrid, Theo ne igra onako kao i u Alavesu prošle sezone, tako da se Marcelo, koji ne igra najbolji nogomet u karijeri ne treba ni početi zamarati za svoje mjesto na lijevoj strani.

Mnogo grešaka protiv ekipe koja igra u trećoj ligi

Zidane je u uzvratnoj utakmici protiv Fuenlabrade odlučio Theu dati pravu priliku da zaigra na svojoj prirodnoj poziciji.

Ekipa iz treće lige uspjela je uzeti remi na Bernabeuu, gdje je njihov igrač Alvaro Portilla postigao gol na kraju drugog dijela za konačnih 2:2.

No na kraju su Los Blancosi bili ti koji su prošli dalje jer su u prvoj utakmici pobijedili s 2:0, a tako konačan rezultat glasi 4:2.

Theova statistika nije uopšte impresivna

Francuski lijevi bek odigrao je svih 90 minuta. Već je 4 puta ranije odradio istu stvar ove sezone u utakmicama protiv: Levantea, Real Sociedada, Eibara i u prvoj utakmici protiv Fuenlabrade.

Nije to bila noć za pamćenje u Madridu, a Theo se u najmanju ruku uklopio u sve to. To najbolje demonstrira statistika. Tek smo vidjeli dva uspješna starta od strane Thea te noći na utorak.

Nije uspio niti jednom presjeći loptu, ali ju je zato dva puta ispucao.

Statistika Theo Hernandeza protiv Fuenlabrade u Kupu kralja

Marcelo je nedodirljiv za Thea

Kao što mapa pokazuje, Theo se držao svoje lijeve strane. 91,7% glasi njegova uspješnost u točnosti dodavanja, ali to nije problem koji zabirnjava navijače Madrida.

Više zabrinjava njegova loša učinkovitost u napadu. Nije dovoljno usredotočen tokom igre i čak je 13 puta predao loptu u noge Funelabrade.

To može uveliko koštati Real Madrid u utakmicama jer Los Blancosi su ekipa koja igra na posjed i točnost dodavanja u tom pogledu je izuzetno važna.

Iako je ovog ljeta stigao kao velika nada za oko 30 miliona eura, Theo u ovom trenu izgleda prilično bezopasno u usporedbi s Marcelom.

Kako izgleda u očima Zidanea za mjesto u prvoj postavi, tako i u očima protivnika.

Objavi komentar

0 Primjedbe