Zinedine Zidane: "Bilo je bitno pobijediti, postići golove i ne primiti pogodak"

Zinedine Zidane je govorio o ligaškoj utakmici između Real Madrida i Eibara


"Napravili smo mnogo promjena i mogli bismo biti zadovoljni svim izvedbama", dodao je trener Real Madrida, Zinedine Zidane.

Zinedine Zidane razgovarao je u sobi za novinare na stadionu Santiago Bernabéu nakon što je Real Madrid pobijedio Éibar (3-0). 

Trener bijelih analizirao je utakmicu u sljedećim pojmovima: "Nedostajalo nam je malo tečnosti, ali najvažnije je bilo da smo pobijedili, postizanje golova i prije svega ne primiti gol, što je za nas važno. stvorili su mnogo šansi i možemo biti zadovoljni svima izvedbama."

"Svatko ima pravo na svoje mišljenje, ali mi smo ovdje da radimo svoj posao na terenu i kao trenerski tim, ljudi razgovaraju i razmišljaju, ne činimo loše, nastavljamo praviti važne stvari i nemoguće je nastupiti u svakim utakmicama kao što smo učinili protiv Manchester Uniteda i Barcelone u Super Kupovima. Moramo nastaviti, zalihe će doći na kraju sezone."

Cristiano Ronaldo
"Cristiano je najbolji igrač svoje generacije na neki način, uvijek dobro igra u velikim utakmicama, igrač koji pravi razliku, sve nagrade koje je osvojio i koje će dobiti u budućnosti je zasluženo."

"Kad god ne postigne gol, uvijek me pitate o njemu, ali nismo zabrinuti. Bilo bi bolje da je postigao gol, jer su mu golovi važni , ali najvažnija stvar je stvaranje šansi, vremenom će postizati golove. Možemo se opustiti zbog toga."

Asensio
"Postigao je gol i bio je jako uključen u igru ​​i stvarao je šanse. Nakon što je započeo sezonu, čini se da je imao dva tjedna u kojima nije bio u istom standardu."

Objavi komentar

0 Primjedbe