Španci plasirali veliku bombu: Posrnuli velikan u januaru dovodi Realovu zvijezdu

Italijanski Milan ovog ljeta potrošio je preko 200 miliona eura i doveo potpuno novi tim. Međutim, to i nije dalo pretjeran rezultat, te Rossoneri su već u startu zaostali u odnosu na vodeće ekipe Serie A.
Italijani žele dovesti igrača Real Madrida


Španski Sport tvrdi da im je sljedeća meta kapiten mlade reprezentacije Španije i ljetošnje pojačanje Reala, Dani Ceballos.

Navodno Milanezi upravo njega vide kao novog vođu svog veznog reda, a sjajni Španac je tek stigao iz Betisa i teško je očekivati da ga Kraljevi puste.

Na "Santiago Bernabeu" stigao je kao veliko pojačanje i jedan od najperspektivnijih igrača na Pirinejima, ali to do sada nije opravdao.

Bez obzira što je zabio dva puta i donio pobjedu Realu protiv Alavesa, odigrao je ove sezone tek 111 minuta.

Interesantno da je ljetos Ceballos bio meta Barcelone i Juventusa, a na kraju je odabrao Real. Španski mediji tvrde da se ubrzo i pokajao.

Međutim, problem je što je ovog ljeta potpisao na šest godina s Realom uz 500 miliona eura odštetne klauzule, ali Milan očito vjeruje kako može do njega u januaru ili nakon ove sezone, a ciljaju na već ukazani manjak minutaže. Zadovoljili bi se sigurno i posudbom...