Mnogo promašaja u Madridu, Real i Tottenham remizirali

Real Madrid i Tottenham su u derbiju skupine H na Santiago Bernabeuu odigrali 1:1. 
Grupa H: Real Madrid 1-1 Tottenham


Bila je to večer velikih promašaja i sjajnih obrana golmana. Više razloga za žaliti ima Real Madrid, a najveći tragičar je vjerojatno Karim Benzema koji je imao nekoliko zicera.

Ronaldo je već u petoj minuti glavom zatresao stativu i najavio da će imati izuzetno opasnu večer. Odmah nakon njega veliku je priliku propustio Karim Benzema.

Portugalac je ponovno opasno zaprijetio u 17. minuti kada je s desne strane kaznenog prostora pucao snažno, ali je sijevnulo pokraj suprotne vratnice.

Nakon propuštenih Realovih prilika, Tottenham je u 28. minuti stigao do vodstva. Raphael Varane se nije snašao pokraj Harryja Kanea u svom kaznenom prostoru i pospremio je loptu u vlastitu mrežu.

Nekoliko minuta ranije Llorente je pao u kaznenom prostoru, ali sudac Marciniak nije pokazao na bijelu točku. Real je izjednačio pred kraj poluvremena.

U kaznenom je prostoru srušen Kroos, a loptu je snažnim udarcem u mrežu pospremio Cristiano Ronaldo. Hugo Lloris kod tog udarca nije imao šanse, ali je zato briljirao obranama u nastavku igre.

Možda i najveću obranu je upisao u 54. minuti kada je Benzema još jednom promašio nemoguće.

Sa samo nekoliko metara je pucao glavom, ali Lloris je stajao na pravom mjestu i uspio je blokirati njegov udarac.

Novu sjajnu obranu je imao devet minuta kasnije, skinuo je Ronaldov udarac koji je išao pod vratnicu.

Tottenham može žaliti za propuštenom prilikom iz 71. minute. Izašao je sam pred Navasa, golman Reala ju je uspio dodirnuti vrhom prstiju, dovoljno da je skrene u korner.

Dvije minute kasnije zaprijetio je Eriksen koji se probio po desnoj strani, ali je još jednom Kostarikanac spasio Real.

Objavi komentar

0 Primjedbe