Maksimalno upozorenje u Gironi: Real Madrid neće koristiti svoj službeni autobus

Real Madrid ne putuje u Gironu sa službenim autobusom


Ne postoji nikakva panika ni bilo što slično u vezi posjete Real Madrida u Gironi, ali članovi sigurnosti koji okružuju momčad imaju najveća upozorenja i kao takvi, tim neće putovati na svojem uobičajenom timskom autobusu.

Politička situacija u Kataloniji ostavlja sve mogućnosti otvorene u nedjelju, kada Los Blancosi igraju na Estadio Montilivi, u 16.15 sati.

"Velika nesigurnost", predložila je klupska sigurnost.

Jedina mjera koju je Real do sada mogao poduzeti jeste da ne koristi službeni autobus iz dva razloga.

Prvo, za sigurnost, kako ne bi razotkrila momčad, putujući u autobus s natpisima Real Madrida i koji uvijek postaje cilj u utakmicama maksimalne napetosti.

Drugo, logistički nema smisla.

Madridski autobus će također biti na Wembleyu, a njegova prisutnost u Gironi nije bila najugodnija za one koji su bili zaduženi za dolazak u London.

Stvarni plan putovanja u Gironu u subotu u 19.00 sati, avionom, ali ne isključuje se da je putni plan moderniziran u vodstvu do utakmice.

"Ne znamo što će se dogoditi u sljedećih nekoliko dana... Da li će biti katalonska policija, nacionalna policija, civilna zaštita? Ako se primjenjuje članak 155. onda je napetost ogromna, moramo putovati istoga dana", izjavio je glasnogovornik.

Za sada, Mossos (katalonska policija) zadužena je za patrolirajuću igru ​​i razvijaju svoj odgovor na dan utakmice s ukupnom normalnošću, dajući Real Madridu isti tretman koji je Barcelona imala prilikom posjete Gironi.

Predsjednik Vlade, Carles Puigdemont, rodom iz Girone i sljedbenik katalonskog kluba, još nije potvrdio svoju prisutnost na utakmici.

Objavi komentar

0 Primjedbe