Ronaldo: "Ako treba, ja ću se vratiti u formu da pomognem Real Madridu"

"Madrid ima najboljeg igrača na svijetu Cristiana i Benzemu koji zabija i asistira, a ako bude potrebno zaigrati ću i ja!", rekao je Ronaldo Nazario.

Ronaldo želi pomoći bivšem klubu u kojem je igrao


Jedan od najboljih igrača u povijesti nogometa, legenda Brazila Ronaldo, odgovarao je španjolskim novinarima na pitanja o njegovom bivšem klubu Real Madridu.

Ronaldo Nazario smatra kako slab ulazak u sezonu kraljevskog kluba ne mora ništa značiti.

"Mislim da Realu ništa nije nedostajalo zadnjih godina. Pokazali su za što su sposobni. Prošle sezone prošli su kroz sličnu situaciju, a na kraju su osvojili ligu i Ligu prvaka."

"Ova sezona je tek počela. Čak i nakon svega što smo osvojili, nakon tri loše utakmice sve se dovodi u pitanje, no mogućnosti ove ekipe su neupitne."

Novinare je posebno zanimala kriza napadača kraljevskog kluba, pa se Ronaldo koji je i ambasador kluba osvrnuo na Karima Benzemu.

"Sretni smo što je produžio ugovor i on će zabiti još puno golova. Cristiano također zabija, a sezona je tek na početku. Madrid ne igra savršeno. Imaju najboljeg igrača na svijetu i Benzemu koji zabija i asistira. Ne mislim da nešto nedostaje."

Legendarni napadač pohvalio je i mladog Borju Mayorala:"Klinac iz mlade ekipe igrao je vrlo dobro protiv Real Sociedada i postigao gol."

Za kraj je El Fenomeno kroz smijeh izjavio da ako se kriza napadača nastavi da će se on ako treba vratiti u formu i zabijati golove za Real Madrid.

Objavi komentar

0 Primjedbe