Mi smo ga zaboravili, ali ne i Real Madrid: Kraljevi produžili ugovor sa čudom od djeteta


Otkako ga je Real Madrid poslao na posudbu u Heerenveen, gotovo da više nitko nije ni čuo za Martina Ødegaarda.

Norveško čudo od djeteta, tako su ga svi nazivali 2015. godine kada ga je kupio Real Madrid, ali nikako to nije uspio opravdati na terenu.

Teško mu to itko zapravo može i zamjeriti jer se i starijima teško izboriti za mjesto u kraljevskoj momčadi, a kamo li klincu od 18 godina.

Ali, Real Madrid ga nije zaboravio. Daleko od toga, barem ako je suditi prema riječima igrača koji je otkrio da je i produžio ugovor s kraljevima.


"Produžio sam ugovor s Real Madridom za godinu dana. Ne želim više ništa o tome reći u ovom trenutku," rekao je Ødegaard nakon posljednje utakmice mlade norveške reprezentacije.

Norvežanin od trećeg mjeseca 2016. godine nije pozivan u A reprezentaciju, a koristio ga je izbornik U21 vrste. A što se tiče njegovih nastupa u dresu Heerenveena, tamo je upisao kompletnu minutažu u prva tri prvenstvena kola, bez ikakvog statističkog učinka.

Puno je to više od onoga što je dobivao krajem prošle sezone kada su mnogi španjolski mediji tvrdili da upisuje mizerne minute samo kako Nizozemci ne bi morali plaćati kaznu Real Madridu.