Hazard otvoreno se povezuje s Realom i priznao da bi volio doći, sljedeći potez je na Perezu

Eden Hazard propustio je start Premiershipa zbog povrede, ali će se uskoro naći u sastavu, tako da će Chelsea na raspolaganju imati sjajnog Belgijanca.

Edene Hazard se povezuje s Real Madridom


Mnogo se u proteklom periodu govorilo o njegovom eventualnom odlasku sa "Stamford Bridgea", ali najbolji fudbaler Plavaca je i dalje tu.

Real Madrid je prvi favorit za njegovo dovođenje, a Kraljevi u njemu upravo vide idealnu zamjenu za Cristiana Ronalda.

Sada je Hazard otvorio dušu i u hvalospjevima govorio o treneru Reala Zinedine Zidaneu i nije isključio odlazak u kraljevski klub.

Eden Hazard je nahvalio i Zidanea

"Kada mislite na fudbal odmah pomislite i na Zidanea. Kao igrač i trener osvojio je sve, jednostavno je poseban. Ono što je postigao na i izvan terena je čarobno i sretan sam što vidim kako opet radi velike stvari", kazao je Eden za "Marcu".

"Trenutno mi je dobro u Engleskoj i igram za jedan od najboljih klubova. Naravno La Liga je sjajna liga i ne bih imao ništa protiv igranja u njoj."

"Smatram da je Real Madrid u ovom momentu najbolji klub na svijetu. Osvojili su sve, imaju dobre igrače kao i trenera. Sada je Ligu prvaka teško osvojiti. Kao u Premier ligi svako može doći do trofeja. Nikada se ne zna."