Dirljiva poruka bivšeg napadača Real Madrida obišla čitav svijet: "Ti si moj ratnik"


Nekadašnji igrača Real Madrida Jese Rodriguez trenutno igra za Stoke City u Engleskoj ligi.

Danas je Španac najviše posvećen fudbalu i porodici, a posebno je se posvetio malom sinu Nyanu koji je rođen sa srčanom manom.

Mladi Nyan je tek napunio tri mjeseca, a već je prošao operaciju srca nakon koje se oporavlja.

Prilikom posjete svome sinu, Jese Rodriguez je na društvenim mrežama postavio jedan post koji je posvetio svome sinu Nyanu i njegovoj majci odnosno Jeseovoj supruzi Aurah Ruiz.


''Ako svijet misli da nisi dovoljno dobar, to je laž. Ti si najbolja stvar koja mi se dogodila. Ti si moj ratnik i uvijek ću biti s tobom. Uvijek ću ti držati stranu. Vas dvoje ste zauvijek u mom srcu. Pratit ću vas i sve će biti u redu. Danas je teško, ali zajedno ćemo uspjeti u svemu'', napisao je Jese.

Jese Rodriguezu je se predviđala blistava budućnost u Real Madridu, ali sve je krenulo nizbrdo kada je se povrijedio u utakmici Lige prvaka protiv Schalkea, tačnije povrijedio ga je reprezentativac Bosne i Hercegovine koj isada igra za Arsenal, Sead Kolašinac.

Jeseova igra je mnogo posjetila na igru kakvu ima Cristiano Ronaldo, njihovi izgledi su dosta slični kad se posmatraju iz daljine.

Znamo da je Jese Rodriguez jedno vrijeme se baš furao na Cristiana Ronalda, gotivio ga je bolje rečeno, pa je isporbao da bude sličan njegovoj igri, ali nakon nekog vremena sve propada.

Objavi komentar

0 Primjedbe