Alaves - Real Madrid: Idemo po treću gostujuću pobjedu u La Ligi

Jednostavno za igrače Real Madrida nema opuštanja, danas će igrati ligašku utakmicu protiv Deportivo Alavesa na Mendizorrza stadionu.

6. kolo La Lige: Deportivo Alaves - Real Madrid


Ligaška utakmica između Deportiva Alavesa i Real Madrida igra se danas od 16:15.

Utakmica se igra na stadionu Mendizorroza u Vitoriji. Bijeli će morati se natjerati da nastave pobjeđivati u gostima jer ih kući baš ne ide dobro.

Nakon prošle pobjede u gostima na Anoeti protiv Real Sociedada, Real Madrid je prvi put u povijesti kluba prikupio 11 pobjeda na gostujućim utakmicama.

Doista, na svim natjecanjima, Los Blancosi su izašli pobjednici u 14 od zadnjih 15 utakmica, što će danas dodati na Mendizorri i utorak u Dortmundu.

Zidane je imenovao 19 igrača za današnju utakmicu i unatoč tome što se morao boriti s nizom odsutnosti, ova grupa je više puta dokazala da može igrati bez obzira na to tko se nalazi na terenu.

"Ozljede su uvijek frustrirajuće za trenera, ali ne postoji ništa što možemo učiniti u vezi s tim. Imam apsolutno povjerenje u svoje igrače. Izgubili smo svoju posljednju utakmicu, a sada želimo postići dobru izvedbu i pobijediti Alavesa", inzistirao je šef bijelih.

Jedno ime koje se nalazi na popisu momčadi je Cristiano Ronaldo, koji je spreman biti uključen u ovo, njegov prva gostujuća ligaška utakmica u novoj sezoni. 

Portugalski napadač prošle sezone je imao lijepu posjetu u Vitoriji, gdje je postigao hat-trick. 

U svojih 12  ligaških utakmica protiv Alavesa u gostima, Real Madrid je pobjedio devet puta, dva put remizirao i samo jednom podlegao porazu.

Što se tiče Alavesa, oni ulaze upušteno u utakmicu, želeći da njihova ekipa osvoji prve bodove, nakon kušanja poraza u svakoj od svojih prvih pet utakmica. 

Ekipa iz Vitorije je imanovu ekipu s Bojanom Krkićom, Munirom i bivšim igračima Real Madrida, a to su Enzo, Burguiem i Álvaro Medrán.

6. kolo La Lige: Alaves - Real Madrid (16:15 sati)

Objavi komentar

0 Primjedbe