Real Madrid - Valencia: La Liga se vraća na Santiago Bernabeu

Bijeli izgleda da ulaze u utakmicu protiv Valencije kao čelnici lige (22:00 sati).

Real Madrid - Valencia (Nedjelja, 22:15 sati)

Sezona Real Madrida nije mogla početi bolje. Cilj je sada jednostavno zadržati ovu dinamičnost što je dulje moguće. Nakon impresivne  pobjede prošlog tjedna u Riazoru, Zidaneov tim je domaćin Valenciji u svojoj prvoj utakmici ove sezone. Santiago Bernabéu će još jednom okusiti strast La Lige.

Dobar rekord bio je ključni za pobjedu La Lige prošle sezone, a vladajući prvaci su prošli zadnjih 11 sezona osvajajući svoju prvu utakmicu ove sezone na Bernabéu. Ovim će putem pokušati nastaviti taj zapis.


"Želimo nastaviti u ovoj dobroj dinamičnosti, naslovi se osvajaju iz dana u dan",  izjavio je Zidane.

Trener bijelih neće imati na raspolaganju Ramosa, Valleja i Varanea. Cristiano Ronaldo, koji je nedavno imenovan  UEFA najboljim igračem za 2016/17. godinu , još uvijek služi njegovu zabranu.

Ova momčad je međutim pokazala svoj potencijal u mnogim prilikama i zna kako se boriti.

Valenciji dolazi na Santiago Bernabéu u potrazi za svojom drugom pobjedom, nakon što su pobijedili protiv Las Palmasu (1-0). Marcelino, koji je na ljeto preuzo klub, pozvao je 18 igrača i među njima su nova lica, uključujući Neto, Maksimović, Kondogbia i Murillo. "

Igramo protiv izvanrednog tima, ali imamo želju i ambiciju da budemo dobri, idemo ostvariti pozitivan rezultat", izjavio je trener Valencije.