Real Madrid i Manchester United sutra će dobiti dvije kraće pauze zbog velikih temperatura

Ako temperature u Skoplju ostanu iznad 32°C, UEFA će sankcionirati pauze da se igrači osvježe u 30. i 75. minuti utakmice Superkupa.

Real Madrid i Manchester United sutra igraju utakmicu UEFA Superkupa

Manchester Unitedu i Real Madridu su dopuštene dvije pauze u toku utakmice kako bi se mogli nositi s užitkom u sutrašnjem konačnom UEFA Superkupu.

Temperature u makedonskom glavnom gradu Skoplje bile su oko 40°C, a toplina još uvijek postavljena noći na oko 32°C, započinjući s početkom u 19:45 (20:45 sati lokalno vrijeme) u utorak.

UEFA je napravila odredbe za dvije pauze za vodu da bi se igrači osvježili, u 30. i 75. minuti, ako temperatura pređe 32°C do trenutka kada igra počne.

UEFA Superkup: Manchester United - Real Madrid

Manchester United i Real Madrid imali su dopuštene slične pauze u vodama kada su se sastali u Santa Clari prošlog mjeseca na predsezonskim turnejama u SAD-u, gdje je momčad Jose Mourinhoa pobijedila boljim izvođenjem jedanaesteraca, nakon što su dvije momčadi odigrali 1-1.

Najvjerojatnije ću biti najtoplije.

Zdravstvena upozorenja su uspostavljena u dijelovima Južne Europe gdje su temperature najviše zabilježene nakon deset godina u nekim regijama, dosegle su potencijalno opasnu razinu.