Real Madrid će u nedjelju protiv Valencije imati na raspolaganju samo jednog stopera

Zaslužuje li Ronaldo biti najplaćeniji ako je najbolji na svijetu? To je pitanje za Ronalda i za klub. On će sigurno ostati u Realu, rekao je Zidane.

Jedino će Nacho biti na raspolaganju Zinedineu Zidaneu protiv Valencije

Zinedine Zidane je u velikim problemima uoči utakmice s Valencijom. Osim što ne može računati na suspendirane Cristiana Ronalda i Sergija Ramosa, Zidane je ostao i bez Raphaela Varanea.


Francuz se vratio treninzima u petak i trebao je zamijeniti upravo Ramosa, ali trener Reala je na konferenciji za medije uoči utakmice rekao kako ipak ne može računati na svog sunarodnjaka.

"Varane želi igrati, ali dobio je udarac. Nećemo riskirati jer mi je zdravlje igrača najvažnije. Ima problem s mišićem, s aduktorom. Ozlijedio se u prvoj utakmici s Barcelonom, a reprezentativnu pauzu ćemo iskoristiti da ga pripremimo za povratak," rekao je Zidane.

Nacho i Casemiro mogli bi biti stoperski tandem u sutrašnjoj utakmici

Varaneova ozljeda znači da je Zinedine Zidane za utakmicu s Valencijom ostao na samo jednom obrambenom igraču, a to je Nacho. Najavio je da će zbog toga mijenjati formaciju momčadi i da će kraljevi zaigrati sa samo jednim braničem.

Osvrnuo se trener Reala kratko i na Ronalda.

"Zaslužuje li Ronaldo biti najplaćeniji ako je najbolji na svijetu? To je pitanje za Ronalda i za klub. On će sigurno ostati u Realu, ne mogu zamisliti svoju momčad bez njega. Ovo je njegov klub, njegova momčad, njegov grad, sjajno se osjeća tu," rekao je Zinedine Zidane.