Onda Cero: Real Madrid želi dovesti mladog napadača iz Borussije Dortmund

Kako prenosi španski radio Onda Cero, Real Madrid želi dovesti napadača.

Real Madrid je krenuo po napadača iz Dortmunda


Nakon odlaska Morate u Chelsea, Los Blancos moraju dovesti još jednog napadača s ciljem da se odmori u nekoj iutakmici Benzema, Bale i Cristiano.

Real Madrid je mislio da će Mbappé biti savršena zamjena u napadu, ali nakon što je poznao njegovu visoku cijenu i da će imati jednu od najviših plaća u momčadi, okolnost koja bi mogla stvoriti nekoliko problema u timu.

Florentino Pérez je u potrazi za drugim igračima koji se mogu kvalificirati za igranje u Real Madridu.

Ousmane Dembélé je izabran, igrač kojeg voli Zinedine Zidane jer nije tako skup, a on je krilo s puno tehnike i brzine koji može rasti u budućnosti.

Barcelona također želi dovesti Dembéléa, jer s mogućim odlaskom Neymara u PSG, tim kojim upravlja Valverde treba napadača s ciljem zamjene brazilskog igrača. Čini se da ćemo vidjeti novu borbu za potpisivanje igrača između dva divaeuropskog nogometa.

Dembele i Mbappe u dresu reprezentacije Francuske

Mbappé je vrlo dobar igrač, ali još je premlad da se plati taj iznos novca i nema puno iskustva u svojoj kratkoj karijeri. Međutim, unatoč tome što je Dembéle  jeftiniji od Mbappéa (80 miliona eura), Real Madrid ima nekoliko prepreka za prevladavanje.

Prije svega, Barcelona je zaista zainteresirana za njega jer može biti savršena zamjena Neymara, a drugi razlog je što ga Borussia Dortmund neće dopustiti da ga lako proda jer je trenutno vrlo važan igrač u momčadi i ima ugovor koji istječe 2021. godine.

Sada Real Madrid mora poduzeti tešku odluku u sljedećem potpisivanju, jer oba igrača su vrlo mladi i imaju veliku budućnost. Dembéle ima samo 20 godina, ali u prvoj godini za Borussiju Dortmund odigrao je 32 utakmice u Bundesligi gdje je postigao 6 golova.