Zinedine Zidane uoči El Clasica: "Bit će to sjajna utakmica za sve navijače"

"Želimo fizički rasti. Danas se igrači osjećaju puno bolje", dodao je trener bijelih.

Zinedine Zidane je razgovarao sa novinarima uoči prijateljskog El Clasica

Zidane je dan prije El Clásica u Miamiju razgovarao s novinarima na stadionu Hard Rock. 

Trener madridista govorio je o utakmici protiv Barcelone: ​​

"Ovdje smo da napravimo što je moguće bolje. Spremni smo. Ovo je naša treća utakmica i mi želimo fizički rasti. Danas igrači postaju bolji i spremni smo."

"Želimo se pripremiti za sezonu i biti spreman. Volimo biti ovdje, ovdje ima mnogo navijača Real Madrida koji su sretni da vide igrače."

Momčad
"Vrlo sam sretna. Imamo najbolje igrače. Već smo ove godine pobijedili i želimo to ponoviti. Momčad je sjajna i ne želim nikoga promijeniti. Svi su ovdje osim CristianaRonalda. Bit će to teška godina, svatko nas želi pobijediti, ali to nas čini boljim."

Predsezona
"Mi smo stvarno sretni. Organizacija je bila fenomenalna i toplo su nas primili. Imamo vremena da radimo ono što želimo na terenu. Klima je drugačija ovdje, ali osim toga smo zadovoljni svime do sad."

"Ekipa je sjajna, imamo najbolje igrača" 

Neymar
"Neymar je izvrstan igrač, ali ne znam što će se dogoditi. Barcelona je naš najvažniji suparnik i bit će sjajna utakmica za navijače. Želimo raditi dobro. Nismo bili sretni s rezultatom neki dan pa ćemo pokušati ovaj put doći do pobjede."

Cristiano Ronaldo
"On je na odmoru i trebao bi najviše iskoristiti to. Spremni smo igrati, Cristiano Ronaldo stiže 5. augusta/kolovoza i bit će s nama da započnemo sezonu." 

Fokusiranje
"Sutra ćemo pokušati se fokusirati od 1. do 90. minute. U nogometu sve se svodi na detalje. Drugi dan bili smo zadovoljni, ali s načinom na koji smo igrali, a ne rezultatom. Bili smo siromašni s mrtvim loptama i moramo malo poboljšati."