Real Madrid prodaje Alvara Moratu za rekordni iznos, a stiže im mladi Nijemac?

Dok se sa engleskim klubovima vodi teška pregovaračka bitka oko prodaje Alvare Morate, Real Madrid je pronašao zamjenu za njeg.

Ukoliko Alvaro Morata napusti klub, Real Madrid je za njeg našao zamjenu

Čini se da je Alvaro Morata na putu prema Premier ligi. Prema pisanju španjolskih i engleskih medija, Manchester United poslao je ogromnu ponudu na Santiago Bernabeu, a koju je Real odbio.

Visina ponude razlikuje se od izvora do izvora. Jedni pišu da se kreće oko 65 miliona funti, drugi da je 70 ili čak 75, a da Real traži okruglih 80 miliona. To bi bio Realov rekordni izlazni transfer.

Prava cifra znat će se ako se transfer doista realizira, što nije izvjesno nakon vijesti da Romelu Lukaku prelazi u Mancehster United, ali Real će u svakom slučaju sjajno zaraditi na Morati.

Jasno je da Real Madrid nije skočio na prvu ili drugu ponudu, Florentino Perez preveliki je igrač da bi ga netko mogao samo tako impresionirati, a čini se i da nije sasvim siguran treba li Moratu prodati.

Alvaro Morata ne želi biti rezerva. A bit će rezerva ako u klubu ostanu Cristiano Ronaldo, Gareth Bale i Karim Benzema, prošla sezona sasvim mu je jasan pokazatelj.

Morata je igrao odlično i zabijao kad god bi dobio šansu. Iako je imao znatno manju minutažu, imao je bolji učinak od Karima Benzeme, ali Zinedine Zidane svejedno je forsirao svojeg sunarodnjaka.

Jedno ime ipak je se pojavio posljednjih dana. Realovi stručnjaci navodno su oduševljeni igrama mladog Nijemca Time Wernera na Kupu konfederacija.

Tim Werner je dobio pozornost mnogih klubova nakon Kupa konfederacija u Rusiji

Napadač RB Leipziga već neko vrijeme je nova zvijezda njemačkog nogometa, ali u svjet nogometa probio se tek nakon Kupa konfederacija u Rusiji.

Početna cijena za Wernera kreće se oko 30 miliona eura, barem tako spekuliraju španjolski mediji, a Real je spreman to platiti bez većeg natezanja.

Pitanje je hoće li Nijemci sada povećati iznos, jer Real nije jedini zainteresiran. Ako je procjena da je Werner taj, onda ni desetak miliona više neće biti prevelika prepreka za Madriđane.