Najava El Clasica u Miamiju: Real Madrid - Barcelona

Stadion Hard Rock održat će najveću prestižnu utakmicu europskih prvaka.

Najava prijateljske utakmice u Miamiju između Real Madrida i Barcelone

Real Madrid-Barcelona. Ime kaže sve. Bez obzira na kontekst, datum ili mjesto. El Clásico je uvijek posebna igra. Iako je istina da je to predsezonska utakmica, nema sumnje da je ovo zajamčeni spektakl, i zasigurno će biti najuzbudljivija utakmica Međunarodnog prvenstva 2017.  godine.

Zidaneov tim, koji nastavlja svoje pripreme za nadolazeću sezonu, Počevši od 8. kolovoza/augusta s UEFA Super Cupom, tražit će pobjedu u svojoj trećoj utakmici ovog turnira (subota, 20:00 sati, po našem vremenu dođe nedjelja u 02:00 sati). 

Miami dočekuje s uzbuđenjem prvi El Clásico izvan Španjolske nakon 35 godina. Od igranja u Venezueli 1982. godine, Real Madrid i Barcelona još se moraju suočiti izvan Španjolske. 

Ekipa Real Madrida je spremna za prijateljski spektakl

Potpuno svjesni značaja ovog događaja, obožavatelji su poludjeli u očekivanju ove utakmice.

Razgovor o El Clásico zauzima svaki posljednji kutak grada. Ključni primjer toga se vidio na treninzima Real Madrida na stadionu Hard Rock, kada su se tisuće navijača okupljali da vide igrače. Stadion, dom NFL-a Miami Dolphins će biti scena za spektakl večeras.

"Bit će sjajna utakmica za navijače. Sretni smo što smo ovdje, čak i ako je to samo nekoliko dana, toliko je fanova u Real Madridu ", izjavio je Zidane. 

Trener Bijelih nastavit će dati različitim igračima priliku da zaigraju, baš kao i protiv Manchester Uniteda i Manchester Cityja. Real će u augustu/kolovozu igrati za dva naslova, a jedan od njih je Španjolski Super Kup, koji će odigrat protiv Barcelone, 13. i 16. kolovoza bit će još dva El Clásica koji će biti izazov uoči La Lige i Lige prvaka.