Kylian Mbappe ima novu ponudu iz Real Madrida

Real Madrid ne želi stati dok ne dovedu mladoga Kyliana Mbappea iz Monaca.

Real Madrid ne odustaje od dovođenja Kyliana Mbappea

Naravno, samo su veliki klubovi zainteresovani za Kyliana Mbappea i mnogi mu nude ogroman novac pa zbog toga Real Madridu je malo teže dovesti Francuza u klub.

Real Madrid je jučer poslao novu ponudu za Kyliana Mbappea, nakon što je se pisalo da su otpisani jer je PSG ponudio više novca od kraljevskog kluba.

Jasno je svima da će Kylian Mbappe odlučiti gdje će nastaviti svoju karijeru i gdje će igrati u sezoni 2017/18, možda čak i ostane u Monacu, još uvijek se ništa ne zna.

Ali, pritisak je sve veći na ovog napadača, bez obzira na njegovih 18 godina, Kylian Mbappe će odlučiti o svojoj karijeri i poslao je jasnu poruku Monacu.

Monaco je posljednjih nekoliko dana za njega dobio ponude od Arsenala i PSG-a, kako neki od medija prenose, ponuda je bila veća od 140 miliona eura.

Na početku njegovo odmora, mediji su tvrdili da je Mbappeaova da igra za Real Madrid.

Nakon što je dobio poziv iz Arsenala prošle sedmice, sada je PSG tim koji je sve zakomplikovao situacija za Real Madrid.

Novac i sportska relevantnost je kombinacija izložena od strane Al Khelaifi lidera od PSG-a. Sada ide uvjeriti Mbappé , koji je u posljednje vrijeme dobio novi poziv iz Real Madrida.