Kiko Casilla: "Real Madrid je tim koji uvijek pobjeđuje"

"Ključ prošle sezone bio je zajedništvo skupine i povjerenje trenera u sve nas", rekao je rezervni golman Real Madrida, Kiko Casilla.

Kiko Casilla je vodio razgovor sa Real Madrid TV

Nakon kraja prve sedmice predsezonskih treninga, Kiko Casilla je razgovarao s Real Madrid TV i Realmadrid.com o treninzima, pripremama i izazovima s kojima se tim suočava u novoj sezoni.

"Real Madrid je uvijek momčad koja pobjeđije. Navikli smo igrati tu ulogu, da bismo imali oznaku. Moramo zahtijevati još više od sebe nego prošle godine. Uz posao koji stavljamo i tim koji imamo ovdje, dobro smo pripremljeni."

"Ovaj tjedan je puno povećana snaga i izdržljivost kako bi bili sigurni da su naša tijela spremna. Već smo znali koliko će to biti teško. Golovi rade puno fizičkog rada na nogama koji pomažu da budu brzi i okretni. Kolovoz je neobičan mjesec. Imamo ova tri tjedna prije sezone kako bi se navikli na povratak na terenu što je brže moguće."

Prošla sezona
"Jedan od ključeva našeg uspjeha bila je ova veza i povjerenje koju je trener pokazao u cijeloj ekipi. To je jedna od formula koje su nam pomogle da osvojimo ono što smo osvojili."