Jamesova izjava naljutila navijače Real Madrida

Kolumbijski fudbaler James Rodriguez ovog ljeta odlučio je napustiti Real Madrid i naredne dvije godine će igrati na posudbi u Bayernu. 

James Rodrigeuz razočarao navijače Real Madrida sa izjavom

James je bio veoma nezadovoljan minutažom koju je imao u kraljevskom klubu u posljednje dvije sezone i želio je da promijeni sredinu.

Kraljevi su odlučili da ga pošalju na posudbu u Bayern gdje će igrati naredne dvije sezone, a nakon dvije godine provedene u Munchenu, Bavarci ga mogu otkupiti od Real Madrida..

Kolumbijac je već debitovao za novi klub u prijateljskim utakmicama i pokazao je da će biti veliko pojačanje za Bavarce, nije ga trebao tek tako pustiti kraljevski klub.

Ipak, čini se da je James prebrzo zaboravio odakle dolazi, jer je svojom izjavom žestoko naljutio navijače Real Madrida. "Bayern je veliki klub baš kao i Real Madrid, pa možda i veći od Reala.

Uvijek sam imao mnogo poštovanja prema Bayernu i kada je stigla opcija da dođem ovdje nisam se dugo mislio. Bayern ima dosta zvijezda baš kao i Real i oba kluba su jednake kvalitete", rekao je James.