Iz Monaca se oglasili povodom Mbappeove sudbine

Na današnjoj konferenciji za novinare, drugi čovjek Monaca govorio je i o sudbini supertalentovanog napadača i francuskog reprezentativca.

Oglasili se iz Monaca povodom transfera Kyliana Mbappea

Monako je prošle sezone napravio podvig, bili su prvaci francuske lige, te su se plasirali u polufinale Lige prvaka gdje su bili izbačeni od Juventusa.

Već su ostali bez nekoliko važnih igrača, ali su i strašno dobro zaradili na njihovoj prodaji.

Ostaje pitanje šta će biti sa Kylianom Mbappeom, koga žele Los Blancosi, a potpredsjednik Monaca Vadim Vasilyev govorio je o tome na konferenciji za novinare.

Vasilyev kaže da nema nikakav dogovor oko transfera Mbappea

"Mbappe? Uvjeravam vas da ne postoji nikakav dogovor. Imamo veoma važne ponude za njega, on je najveća nada svjetskog fudbala."

"Radimo na produžavanju ugovora sa Mbappeom, nadam se da ćemo uskoro postići dogovor", rekao je zamjenik predsjednika Vadim Vasilyev.

Monaco još uvijek ne pristaje da proda Kyliana Mbappea, ali potpredsjednik kluba ne krije da na njihovom stolu stoji velika ponuda za njegove usluge.

Da se pretpostaviti da je ta ponuda stigla sa Santiago Bernabeua, jer Real Madrid želi dovesti napadača, a čini se da bi mladi Francuz bio idealan izbor.