Da li je ovo znak da Kylian Mbappe ostaje u Monacu?

Zvijezda u usponu francuskog kluba Monaca, Kylian Mbappe, glavna je tema evropskih i svjetskih medija ovog ljeta.

Da li će Kylian Mbappe ostati u Monacu i sljedeće sezone?

Ekipa Monaca je oduševila fudbalski svijet širom Evrope sjajnim partijama kako u Ligi prvaka, tako i u francuskoj Ligi 1.

Na kraju su se došli do polufinala Lige prvaka, a domaći šampionat su uspjeli i da osvoje, postigli su preko 100 golova u ligi, bili jedan od najefikasnijih timova na starom kontinentu.

Ipak, počeli su da se rasipaju ovog ljeta, Bernardo Silva je prešao u Manchester City, a klub bi mogli da napusti i Mendi, Fabinho i Bakayoko.

Ipak i pored njih, najviše se o najvećem talentu Kylianu Mbappeu. Real je baš zagrizao, u njemu vide veliki potencijal i predvodnika nekih novih Los Blancosa.

Arsenal i Liverpool su također pokazali interesovanje, čak su navodno slali i ponude na adresu Monaca, ali su one odbijene.

Real Madrid je ipak daleko ozbiljniji za dovođenje Francuza, ali prema novim dešavanjima čini se da će Kylian Mbappe ostati igrača Monaca.

Novi dresovi Monaca, Kylian Mbappe se najviše istiće

Naime, Monaco je predstavio nove dresove za narenu sezonu, a glavni model Monaca bio je upravo mladi Kylian Mbappe.

Čak je i mladi Francuz postavio na Twitter i time se pretpostavlja da je želio da ućutka sve medije koji samo pišu o njegovom odlasku iz kluba.