Barcelona krade igrača Real Madridu

Kako prenose španski mediji, dva najveća kluba iz Španije, Barcelona i Real Madrid su zainteresovani za isog fudbalera.

Barcelona želi istog igrača kao i Real Madrid

Barcelona ovog ljeta krenula je na visoko, Valverde želi dovesti tri velike zvijezde evropskog fudbala, ali njihovo dovođenje će biti gotovo nemoguća misija.

Oni žele dovesti Hectora Bellerina, Marca Verrattija i Ousmanea Dembelea, ali njihovi klubovi znaju njihovu pravu vrijednost pa ih zbog toga ne žele pustiti.

Ima Barcelona i razne zamjene, umjesto Verrattija bi naprimjer na Camp Nou rado videli Paulinha, ali i to će biti jako težak zadatak za upravu.

Čelnici kineskog kluba Guangzhou Evergrande ne žele da puste jednog od svojih najboljih igrača, te bi po Barcelonuu bilo bolje da gleda dalje.

Nakon Real Madrida, sada je i Barcelona zainteresovana za Španca

Oni su to i učinili, te su sada zainteresovani da u svoje redove dovedu vezistu Betisa i mlade španske reprezentacije Danija Ceballosa.

Sjajni Španac je blistao na Evropskom prvenstvu do 21 godine u Poljskoj, imao je i jako dobru sezonu u Primeri, te je skrenuo i pažnju Real Madrida.

Florentino Perez želi da otkupi njegov ugovor za 15 miliona eura, a onda ga u Betisu ostavi na jednogodišnjoj pozajmici.