Zinedine Zidane je spreman da proda Ronalda, Balea ili Benzemu, kako bi igrao Mbappe

Kako javljaju svjetski mediji, trener Real Madrida Zinedine Zidane je održao tajni razgovor sa 18-godišnjim Kylianom Mbappeom.

Zinedine Zidane je spreman na sve kako bi mu igrao mladi Kylian Mbappe

Sve je očigledno, ukoliko Kylian Mbappe napusti Monaco, on će vjerovatno preći u Real Madrid. Samo je pitanje vremana kada će se ovaj transfer dogoditi.

Sljedeće godine na rasporedu je Svjetsko prvenstvo u Rusiji, a francuski mladi taletntovani igrač želi biti jedan od ključnih igrača za svoju reprezentaciju.

Francuski novinari pišu kako njegovog oca Wilfrieda upravo zabrinjava činjenica da ako mu sin pređe u kraljevski klub da se neće baš naigrati.

Tako da je L'Equipe u petak objavio priču prema kojoj su Zinedine Zidane i Florentino Perez održali tajni razgovor s Kylianom Mbappeom, a trener Reala je obećao Mbappeu da će se riješiti Ronalda, Benzeme ili Balea samo kako bi ga ohrabrio da se pridruži njegovoj momčadi.

Kylian Mbappe bi imao osigurano mjesto u početnoj postavi

Zidane bi riješio problem i praktički bi Mbappe imao osigurano mjesto u početnoj postavi.

Jedino je sada pitanje koga bi se Zidane mogao riješiti. Benzema gotovo vjerojatno nigdje ne ide, a s obzirom na to da Ronaldo ima problema s vlastima u Španjolskoj zbog utaje poreza, on bi mogao biti na izlaznim vratima jer je i sam rekao kako ga ta cijela situacija tjera da ode iz Reala.

A što se tiče Garetha Balea, mnoge fanove Real Madrida nije oduševio svojim nastupima, a za njega su mnogi klubovi zainteresovani. Ukoliko Zidane želi da se riješi nekoga od BBC-a, onda će to biti težak posao za njega.

Arsenal, Liverpool, Manchester City, PSG - svi su oni zainteresirani za mladog Mbappea i stupili su u kontakt s njegovim ocem, ali niti jedan od njih ne može ponuditi ono što Real može: igranje za klub koji je od malih nogu najdraži njegovom sinu.