Stigla prva ponuda za najboljeg igrača svijeta

Velika zvijzda Real Madrida, Cristiano Ronaldo je ovog ljeta glavna priča svih medija.

Prva ponuda za Cristiana Ronalda je stigla, čekamo odgovor Reala

Portugalski fudbaler Cristiano Ronaldo vodi glavnu priču kod medija ove godine.

Izgleda da je Cristiano Ronaldo spreman za prvi transfer otkako je napustio Manchester United i došao u Real Madrid 2009. godine, bila je to rekordna cijena, ali jako isplatljivo.

Portugalac je kako se navodi u medijima optužen za utaju poreza u Španiji, pa zbog toga želi da ode iz ove države, tako bar prenose španski kao i portugalski mediji.

Ovakvu informaciju su dočekali sa oduševljenjem svi veliki evropski klubovi koju mogu platiti veliki transfer Cristiana Ronalda, vjerovatno neće propustiti da pošalju ogromnu ponudu.

Prva ponuda za Cristiana Ronalda dolazi iz Francuske

PSG je prvi evropski klub koji je poslao ponudu za Portugalca, a to se može ispostaviti kao dobra opcija jer imaju priliku da razgovaraju sa Ronaldom prije drugih klubova.

Također PSG ima priliku da nagovori velikog Cristiana Ronalda da zaigra prvi put u francuskoj ligi.

Naravno, mnogi još uvijek govore kako je nemoguće da Cristiano Ronaldo napusti Kraljevski klub i svakako će predsjednik Florentino Perez imati zadnju riječ kada je u pitanju najbolji igrač svijeta.

Portugalac je u prethodnoj sezoni puno pomogao Real Madridu da dođe do svoje 12. titule Lige prvaka, a s Realom je do sada osvojio 3 titule Lige prvaka i dvije titule La Lige.