Real Madrid skuplja novac od prodaje dva igrača da bi kupili veliku zvijezdu

Još ništa nije gotovo, Realu se ne žuri, ne moraju juriti nova pojačanja, tako da su postavili nove uslove. Ponuda koju Englezi ne mogu odbiti.

Dva igrača za veliku zvijezdu Chelsea

Transfer Alvara Morate u Manchester United još uvijek nije završen,70 milijuna eura nije dovoljno.

Real Madrid sada traži 90 milijuna, a možda bi čak pristali na 80 milijuna eura i da će transfer biti završen negdje oko te sume, pošto i sam igrač želi da ode.

Agent Jorge Mendes želi da proda Jamesa Rodrigueza, a Florentnio Perez ne želi da ga pusti ispod 60 milijuna eura, ali može da ga uključi u neku zamjenu.

Real Madrid od njihove prodaje može puno novca zaraditi

Real Madrid želi da za ta dva igrača skupi novca kako bi mogli da dovedu skupocjeno pojačanje. Ne radi se o Kylianu Mbappeu, već se radio Edenu Hazardu.

U Chesleau misle da će Belgijanac tražiti da ode ako stigne za njega ponuda u vrijednosti od 15 milijuna eura, trenutno je Hazard povrijeđen, a predsjednik Reala ne odustaje.

Florentino Perez vjeruje da je Eden Hazard prava zamjena za Cristiana Ronalda.

Trener Chelsea Antonio Conte je svjestan da mu nezadovoljni Eden Hazard neće ništa pomoći i već je počeo da traži zamjenu koja bi mogla zaigrati na Stamford Bridgeu.

Tim Real Madrida i Zinedine Zidane nemaju potrebe da mjenjaju bilo šta. Ali izgleda da su spremni da dovedu novu veliku zvijezdu u klub ukoliko prikupe novac od prodaje.