Real je spreman na rekordnu ponudu za Mbappea

Real Madrid ne odustaje od dovođenja napadača iz Monaca Kyliana Mbappea.

Sprema se ogromna ponuda za Kyliana Mbappea

Iako je Real Madrid nedavno ispisao povijest postavši prvi klub koji je obranio naslov Lige prvaka, oni i dalje nastoje poboljšati momčad kvalitetnim mladim igračima.

Prema radiju Monte Carlo, Real Madridje spreman posalti veću ponudu za francuskog napadača Kyliana Mbappea na 135 milijuna eura.

Bio bi to najveći transfer u historiji nogometa , veći od onog što je Manchester United platio za usluge Paula Pogbe u ljeto 2016. Doduše, bila je to i posljednja od dvije ponude koje je Real već poslao Monacu za Mbappea. Ona zadnja od 115 milijuna eura brzo je odbijena.

Taj transfer ostavio bi Mbappea u Monacu i sljedeću sezonu, s obzirom da nema zagarantirano mjesto u prvih 11 Reala. Međutim, Monaco će Mbappeu ponuditi novi i poboljšani ugovor, koji bi trajao do 2020. godine.

Monacu neće biti lako zadržati Mbappea jer stižu ponude sa ogromnim novcem

Ljudi koji su bliski mladom igraču tvrde kako će biti zvijezda u ambicioznom projektu Monaca. No, to neće biti lako, jer dosad su već tri vrhunska kluba pokazala ozbiljan interes za 18-godišnjeg Francuza, koji je u protekloj sezoni zabio 26 golova u svim natjecanjima.

Osim Reala, u vezu s Mbappeom dovode se i Manchester United, Arsenal, Chelsea i Juventus. Među njima najkonkretniji je bio dosad Arsenal, ali i porasle su špekulacije oko njegovog prelaska u redove talijanskog prvaka.