Poznato kad dolazi Theo Hernandez u Real Madrid

Theo Hernandez će od ovog ljeta izgleda biti novi igrač Real Madrida.

Poznato kad dolazi Theo Hernandez na Santiago Bernabeu

Kako prenosi Marca, Real Madrid i Atletico Madrid su postigli dogovor za transfer Thea Hernandeza i kraljevski klub će za sjajnog lijevog bočnog platiti 26 milijuna eura (24 + 2 milijuna kroz bonuse).

Transfer bi trebao biti potvrđen do kraja tjedna, a predstavljanje igrača će biti u prvom tjednu mjeseca jula/srpnja.

Theo Hernandez je rođen 6. oktobra/listopada u Marseilleu (Francuska), njegovo puno ime je Theo Bernard Francois Hernández, a poznatiji je kao Theo.

Igrač je Atletico Madrida koji je bio na posudbi u Alavesu

Trenunto je igrač Atletico Madrida, igra na poziciji lijevog beka, a prethodne sezone je bio na posudbi u Alavesu gdje je imao sjajnu sezonu i skrenuo pažnju Real Madrida.

Theo je se pridružio mladoj momčadi Atletico Madrida 2008. godine, u dobi od deset godina.

Svoju prvu utakkmicu za prvi tim Atletico Madrida odigrao je 30. augusta/kolovoza 2015. godine. Sljedeće godine on je obnovio ugovor.

Prethodne sezone je igrao za Deportivo Alaves na posudbi iz Atletica

Dana 4. augusta/kolovoza 2016. godine Theo produžuje svoj ugovor s klubom do 2021. godine, zatim biva posuđen Deportivo Alavesu na jednu godinu.

Posudba Alavesu je vrijedila 1 milijun eura, a njegov povratak u Atletico Madrid je iznosio 15 milijuna eura. Njegova cijena na tržištu je 15 milijuna eura.

U prethodnoj sezoni 2016/17 na posudbi u Alavesu, Theo je odigrao 38 utakmica ukupno (32 La Liga, 6 Copa del Rey), postigao je dva gola (1 La Lgia, 1 Copa del Rey) i upisao 4 asistetncije u ligi.