Marca: Jose Mourinho ne želi Cristiana Ronalda

Kada je se pojavila vijest da Cristiano Ronaldo želi otići iz kluba, odmah je se znalo da samo rijetki i veliki klubovi mogu ga dovesti.

Jose Mourinho ne želi dovesti Cristiana Ronalda

Samo nekoliko klubova bi moglo dovesti Cristiana Ronalda ukoliko on želi napustiti Real Madrid.

Ta lista u samo nekoliko dana postaje sve manja i manja, a Maca saznaje kako Jose Mourinho ne želi da vidi Cristiana Ronalda u Manchester Unitedu.

Trener Crvenih đavola je procjenio da je dosta rizično dati 200 miliona eura i 25 miliona eura godišnje za napadača Real Madrida kome su već 32 godine.

Nisu imali baš najbolji odnos kada je Mourinho napuštao klub

A pri tome ne treba zaboraviti da se Jose Mourinho i Cristiano Ronaldo nisu baš najbolje slagali. A možda ovim potezima, Cristiano želi da izvuče što bolji ugovor s Realom.

Jose Mourinho je poručio da ne razmišlja o Cristianu Ronaldu, a engleski mediji su odmah požuri da Portugalca presele u neki drugi klub.

Dakle za Cristiana Ronalda su ostale još tri opcije: da se pomiri s Realom, a kod kineza Cristiano ne želi da ide, ali i to je jedna od opcija i PSG koji je najozbiljiniji klub za kupovinu.

Vlasnik PSG-a je poručio još od 2012. godine da čekaju Cristiana Ronalda sa obeštećenjem od 120 miliona eura. Utisak je za sada da je i to premalo za Portugalca, ali moguće su i veće cijene.