Kapiten ne želi da Bonucci dođe u Real Madrid

U španskim medijima jučer se pojavila informacija da je Real Madrid zainteresovan za dovođenje defanzivca Juventusa, Leonarda Bonuccija. 

Kapiten Real Madrida ne želi vidjeti Leonarda Bonuccija u Real Madridu

Leonardo Bonucci se već sedmicama spominje u sportskoj javnosti kao igrač koji će ovog ljeta sigurno promjeniti sredinu, jer ga žele mnogi klubovi dovesti kod sebe.

Iskusni odbrambeni fudbaler se povezivao najviše sa Chelseajem, no u borbu za Bonuccija se uključio i Real Madrid koji je spreman da pošalje zvaničnu ponudu.

Međutim, čini se da nisu baš svi u kraljevkom klubu zadovoljni činjenicom da bi defanziva Juventusa Leonardo Bonucci mogao pojačati Los Blancose.

Sergio Ramos želi da se pruži šansa mlađima

Kako piše Mundo Deportivo, Sergio Ramos je poručio Zinedineu Zidaneu da nije baš oduševljen što Kraljevi žele dovesti Bonuccija, iako je ovaj defanzivac imao odličnu sezonu u Juventusu.

Navodno, kapiten Real Madrida smatra da Leonardo Bonucci nije potreban ovom klubu, te da Zinedine Zidane treba dati šansu mlađim igračima, koji dolaze u klub.

No, ukoliko je Florentino Perez odlučio da dovede Bonuccija onda je gotovo nemoguće da će neko iz klubu uspjeti promijeniti njegovu odluku, jer predsjednik Reala je nezaustavljiv.

Mi možemo reći da se slažemo sa Sergiom Ramosom i da ne bi trebalo dovoditi štopera jer imamo tu dovoljno igrača, tu su Raphael Varane, Nacho, i Jesus Vallejo koji će biti vjerovatno sljedeće sezone u klubu.