Florentino Perez prelomio: Stiže jedan od najtraženijih igrača Evrope

Izgleda da nema više nikakvih prepreka, novac od prodaje Alvara Morate i Jamesa Rodrigueza bit će uložen u fantastičnog talentovanog napadača.

Florentino Perez je krenuo po najtraženijeg napadača

Naime, u Madridu nisu uspjeli da ubijede Moratu, on se praktično dogovorio sa Manchester Unitedom, cijena je 70 miliona eura, sljedeći je James Rodriguez koji bi na kraju mogao da završi u Chelsea.

Sa novcem od tih prodaja, Real može da plati ono što Monaco želi, zvuči nevjerovatno, ali je u pitanju 140 miliona eura.

To će biti novi svjetski rekord, peti put za Florentina Pereza da ruši rekordni transfer, poslije Figa, Zidanea, Ronalda i Balea.

Kylian Mbappe će zauteti mjesto Alvara Morate

Mbappe će zauzeti mjesto Morate u timu, a drugih velikih kupovina neće biti. Doveden je već Theo Hernandez kao zamjena za Marcela, mogao bi da stigne još jedan mlađi štoper kao zamjena za duži period, poslije odlaska Pepea.

I to je to, Verratti je definitivno nemoguća misija, a Zidane nema interes za neke druge igrače, zadovoljan je sadašnjim timom koji je osvojio špansku i odbranio evropsku krunu.

Nema ni govora o prodaji Garetha Balea što se pisalo po medijima, ali ni o dolasku novog golmana.

Naime, igrači i Zidane, smatraju da je Keylor Navas prvi golman i da je odlično rješenje.

Ali ništa se još ne zna, možda nas Perez iznenadi. U svakom slučaju, Mbappe je jedina meta za sada i Real Madrid je spreman  da uloži ogroman novac u fudbalera Monaca.