Fernando Santos: "Cristiano Ronaldo ne razmišlja o odlasku iz Real Madrida"

Zvijezda Real Madrid je u središtu pozornosti zbog optužbi za utaju poreza.

Cristiano Ronaldo je u centru pažnje još uvijek

Cristiano Ronaldo ostaje "vrlo koncentriran" na pomaganje Portugalu da osvoje Kup konfederacija u Rusiju, unatoč intenzivnim špekulacijama njegove budućnosti, govori trener Fernando Santos.

Nakon što je se pojavilo u petak da Cristiano Ronaldo želi napustiti Santiago Bernabeu i ostaviti Španjolsku, kao rezultat istrage je u pitanju porezni poslovi i izgleda da će se pojaviti u Madridu na sudu 31. jula/srpnja.

Fernando Santos kaže da ne utiće na Cristiana ova situacija

Santos inzistira nastavak jer neće to uticati na fokusiranje portugalskog kapetana.

"Ja ću odgovoriti na portugalskom i kažem da sutra imamo vrlo važnu utakmicu. Svi igrači su koncentrirani i Cristiano Ronaldo je izuzetno koncentriran", rekao je Santos na konferenciji, gdje su ga pitali za rješavanje situacije o Ronaldu.

Pepe je također dao nekoliko izjava

Pepe se također suočavaj s medijima u službenom FIFA press konferenciji uoči utakmice u srijedu.

34-godišnjak, kojem istiće ugovora u Real Madridu, je povezan sa slobodnim transferom u PSG, Pepe ne vidi razlog zašto na Ronaldo se ne treba ponovno osloniti i voditi svoju zemlju.

"Mi smo profesionalci. Mi smo samo razmišljamo što ćemo učiniti u Kup konfederacija i ići ćemo koliko god možemo na ovom turniru", rekao je Pepe.

"To je prvi put da Portugal igra na Kupu konfederacija, tako da je privilegija za sve nas ovdje."

"A što se tiče Cristiana, on je jedan od igrača koji je u potpunosti motiviran pomoći Portugalu, kao što je uvijek činio."