Eden Hazard svojom izjavom šokirao navijače Reala

Šta je igrač Chelsea i reprezentacije Belgije htio da kaže ovim riječima?

Mediji ga često povezuju sa Real Madridom

Najbolji igrač Chelsea je priznao da bi analizirao ponudu Real Madrida, ukoliko bi prvaci Evrope poslali ponudu za reprezentativca Belgije, Edena Hazarda.

Mediji su ga više puta povezivali sa prelaskom u Real Madrid. Zinedine Zidane je obožavaoc njegove igre i kvalitete koju posjeduje, ali Hazard przinaje da bi dobro razmislio o ponudi.

''Naravno da bih  razmislio kada bi mi Real Madrid poslao ponudu. Moja namera je da osvajam trofeje. Bilo bi sjajno kada bih uspio da osvojim Ligu Prvaka, ali i Chelsea će se sada boriti za taj trofej. Iskreno, zaista ne znam šta će se dogoditi'', rekao je Eden Hazard i nastavio:

''Jedino znam da i dalje imam ugovor sa Chelseaom na još tri godine, i da je ova sezona bila izvanredna za nas. Želimo da nastavimo u ovom ritmu i u Ligi prvaka. Ja sam sretan u Chelseau, ali niko ne zna šta nosi budućnost'', istakao je Hazard.

Navijači Chelsea su zabrinuti Hazardovim stavom da ne može da garantuje ostanak, a Real Madrid bi to svakako mogao da iskoristi i da dovedu najboljeg igrača Plavaca.

Za igrača kao što je Eden Hazard uvijek ima mjesta u timu Real Madrida. 

Eden Hazard ima 26 godina i ove sezone je postigao 17 golova u 43 odigrane utakmice za Chelsea.