Dva su kluba spremna dati 200 milijuna eura za Cristiana Ronalda

Bomba koja je dojeknula u Madridu, trese se cijeli nogometni svijet.

Dva kluba su spremna platiti 200 milijuna eura za Cristiana

Cristiano Ronaldo je ogorčen nakon optužnice španske porezne uprave. On je navodno oštetio državu Španiju sa 14,7 milijuna eura, želi da ode iz Real Madrida zbog ovog slučaja.

Cristiano Ronaldo je najbolji strijelac u historiji Real Madrida, vodio ih je do tri naslova Lige prvaka.

Cristiano je u zadnje vrijeme bijesan zbog optužbi na njegov račun. Preme pisanju španskih i portugalskih medija on je rekao predsjedniku Flornetinu Perezu da je njegova odluka da napusti Real Madrid.

Odmah su se svi zapitali gdje će Ronaldo nastaviti karijeru, koji je navodno potpisao doživotni ugovor sa Realom. Samo dva kluba mogu ispuniti kriterije, a to su: da mogu platiti 400 milijuna eura i da igraju Ligu prvaka.

Manchester United ga želi vratiti

Otkako je Portugalac napustio Manchester United, oni ga još uvijek žele vratiti, a ovog ljeta će se već sada početi pričati o povratku Cristiana Ronalda. Tamo ga čeka Jose Mourinho, trener s kojim je sarađivao u Real Madridu, također tu je povezanost agent Jorge Mendes.

Veliki interes za Cristiana Ronalda pokazuje i PSG

Drugi veliki interes za Cristiana Ronalda je pokazao PSG, oni su ga već nekoliko puta željeli dovesti. Njima novac nije problem da ga dovedu, ali smatra se da bi ovo bio korak nazad za Portugalca.

Sada je Real Madrid ostao na potezu da smiri svoga najboljeg igrača i da mu iskaže podršku. Ukoliko on želi otići, klub ga neće moliti.