James, Pepe i Coentrao su jedini igrači koji se nisu pojavili pred medijima uoči finalne utakmice Lige prvaka protiv Juventusa koja se igra 3. juna.

Njih trojica će najvjerovatnije napustiti Real Madrid

Tako da bi ova tojica igrača od sljedeće sezoni mogli napustiti Santiago Bernabeu.

Jučer je održan medijiski govor, a gotovo svi igrači su dali izjave medijima. Pitanja su se odnosila na utakmicu finala Lige prvaka između Juventusa i Real Madrida koja se igra u subotu.

Međutim, nisu svi dali izjave za medije. Ova tri imena  imaju najveću šansu da napuste Santigo Bernabeu ovog ljeta, a to su igrači koji se nisu pojavili pred novinarima.

Oni su Pepe, Coentrao i James. Također za medije nisu govorili rezervni golmani Casilla i Yanez.

Na ovaj način, klub je želio da izbjeći pitanja na budućnost igrača. Oni su pročali samo o Cardiffu i ne žele da skrenu pažnju na bilo šta drugo.

Zidane je koncentriran na kompletnu ekipa i tri igrača koja će najvjerovatnije napustiti Real Madrid ovog ljeta.

Fabio Coentrao je na izlaznim vratima Real Madrida

Fabio Coentrao je na izlaznim vratima već neko vrijeme, nakon što gotovo nije ni imao šanse da zaigra pod vodstvom Zidanea ove sezone. Te će najvjerovatnije napustiti klub.

Nakon dugo vremena i Pepe se oprašta od Reala

Što se tiče Pepe, čini se da je njegov oproštaj gotovo pa izvjestan, jer Ramos, Varane i Nacho su ispred njega u sastavu. Mogući dolazak je Jesúsa Valleja, a Pepe vjerovatno ide u Inter Milano.

Na kraju tu je i slučaj Jamesa Rodrigueza. Mnogo južnoameričkih medija pokušalo je da razgovara sa veznjakom, ali desetka Real Madrida nije davao intervjue.

Napušta Real Madrid, da li će igrati u Italiji ili Engleskoj

Sve ukazuje na to da njegova budućnost leži u Italiji ili Engleskoj. Čak je objavljeno u britanskim medijima da jeimao dogovor sa Manchester Unitedom, ali izgleda kao da bi mogao biti vrlo blizu Intera, već su pokušali da ga dovedu prošle sezone za 85 miliona eura.

James je rekao zbogom navijačima nakon utakmice protiv Seville i promijenio sliku profila Instagrama, jer mu je bila sa dresom Real Madrida, a sada je dres reprezentacije Kolumbije.