Najava zaostale utakmice 21. kola La Lige: Celta Vigo - Real Madrid

Večeras se igra zaostala utakmica 21. kola La Lige između Celte i Reala.

Najava zaostale utakmice: Celta - Real Madrid

Real Madrid koji ima isto bodova kao i Barcelona na vrhu tabele, večeras igra svoju zaostalu ligašku utakmicu protiv Celte na Balaidos stadionu od 21:00 sati.

Bijeli će imati cilj da osvoje tri boda i da se približe još vište tituli La Lige, oni bi imali sve u svojim rukama ukoliko bi pobijedili Celtu, zadnjem kolu bi morali da traže najmanje remi za titulu.

Sedam pobjeda u gostima
Real Madrid je zabilježio trenutno sedam pobjeda na gostovanjima u nizu. Villarreal, Eibar, Athletic Bilbao, Leganés, Sporting, Deportivo i Granada su izgubili na svojim stadionima. A Real Madrid je u tim utakmicama ukupno postigao 26 golova (prosječno 3,71 po utakmici).

Večerašnju utakmicu će propustiti pet igrača Real Madrida: Gareth Bale (ozljeda lista), Carvajal (ozljeda), Nacho (žuti kartoni), James Rodriguez (ozljeda stopala), Pepe (ozljeda gornjeg dijela tijela).

Na drugoj strani za Celtu neće biti dva igrača: Rossi (ozljeda koljena) i Radoja (ozljeda Ahilove tetive).

4.4 je prosječan broj postignutih golova u zadnjih 5 utakmica između ove dvije momčadi.

Celta Vigo trenutno zauzima 13. mjesto na tabeli sa 44 osvojena boda. Njima ni pobjeda ni remi ništa ne znače. Tako da će igrati za navijače, jer uvijek žele pobijediti kraljevski klub.

Real Madrid je slavio u sve četiri zadnje ligaške utakmice protiv Celte:

27.08.16 Real Madrid - Celta Vigo 2 : 1
05.03.16 Real Madrid - Celta Vigo 7 : 1
24.10.15 Celta Vigo - Real Madrid 1 : 3
26.04.15 Celta Vigo - Real Madrid 2 : 4